margine stanga
Promovare GRATUITA - Firme Ploiesti
Prima Pagina
Inscriere Firme
Firme Promovate
Oferte de Munca
Oferte Produse
Promotii
» Autentificare
Utilizator:
Parola:
Recuperare parola
» Meniu principal
Prima pagina
Promovare online !
Director Web
Cauta in portal
Contact
Colaborari
Promotii
Parteneri
» Firme
Inscriere firme
Lista firme
Reclama ta!
Oferte de munca
Oferte produse
Vanzari afaceri si parteneriat
Articole si studii de caz
Coduri CAEN
Divertisment
» Link-uri
»  Fonduri UE
»  Finantari UE
»  EU-Finantare
 
» 

PETROCONSULT SRL

 

PETROCONSULT SRL

Detalii Firma
1. Informatii principale 
Descriere: PETROCONSULT SRL
Director General si Administrator Unic: Ing. Mircea LABĂ

PETROCONSULT SRL s-a nascut in anul 1990, din ideea unei valorificari superioare a potentialului ridicat de creativitate tehnica, experienta si competenta profesionala al specialistilor romani din domeniul prelucrarii titeiului, chimiei si petrochimiei.
Bazata pe bogata experienta de cercetare si productie a managerilor sai si a nucleului cu care a pornit la drum, tanara societate PETROCONSULT oferea cerintelor pietii atat competenta si seriozitate, cat si adaptabilitate si dinamism in rezolvarea solicitarilor primite, reusind sa se faca cunoscuta rapid pe plan national si international, prin ambitia si eficienta demonstrate, dar si prin rezultatele deosebite care au propulsat-o catre o dezvoltare si afirmare continua.
Elaborand o serie de proiecte de inginerie tehnologica, PETROCONSULT a furnizat, din start, un raspuns imediat cerintelor unor importanti beneficiari interni, inregistrand astfel primele succese. A urmat, apoi, acordarea de asistenta tehnica in strainatate, in tari din Africa si Orientul Mijlociu, dar si in Europa, in Germania. La activitatea initiala de proiectare, cercetare si inginerie tehnologica, consultanta, asistenta si servicii tehnice, s-au adaugat activitati de marketing si de distribuitor, ca si de reprezentare in Romania a mai multor companii straine.
Firma detine in prezent si pachetul majoritar de actiuni al societatii IPIP S.A. Ploiesti – Institutul de Proiectari pentru Instalatii Petroliere _ contractor general pentru tehnologii si instalatii din domeniul prelucrarii petrolului, chimiei si petrochimiei, aceasta unire a capacitatilor celor doua societati asigurand o valorificare superioara a potentialului romanesc in domeniile mentionate.
Activitatile prezente ale PETROCONSULT includ inginerie si proiectare tehnologica, consultanta si asistenta tehnica, consultanta manageriala, servicii tehnice, marketing si comert, recrutare, instruire / perfectionare profesionala specializata si plasare in strainatate a personalului calificat solicitat de clienti, in sfera industriei de petrol si gaze.
Pe plan national, PETROCONSULT s-a situat mereu pe primele locuri in topul intreprinderilor private mijlocii din judetul Prahova, si a fost nominalizata si in topul national.
In strainatate, , PETROCONSULT a luat parte la numeroase proiecte complexe, in peste 30 de tari din diverse zone ale globului, proiecte realizate alaturi de firme cu mare prestigiu international in inginerie, proiectare si constructie de instalatii de profil.
Prin activitatea sa, desfasurata in decursul celor 18 ani de existenta pana in prezent, PETROCONSULT a reusit sa faca cunoscuta in intreaga lume calitatea scolii romanesti de profil, a industriei de petrol si gaze din Romania, si a oamenilor care o deservesc, actionand astfel ca un adevarat ambasador al industriei romanesti.
Specialistii PETROCONSUL au fost apreciati in mod deosebit peste tot unde au lucrat, pentru profesionalismul, angajarea si spiritul de munca dovedite, ca si pentru rezultatele obtinute.
In prezent, firma este implicata in realizarea de proiecte complexe, in special in Arabia Saudita, Iran, Kuwait, Libia, Nigeria, Qatar, si Vietnam, participand la activitati de proiectare si inginerie, constructie, perfectionare a personalului, pregatire pentru pornire, punere in functiune, operare tehnologica si intretinere, evaluare a performantelor tehnico-economice, reutilare si retehnologizare a unitatilor industriale din rafinarii, chimie si petrochimie.
Cel mai recent succes al PETROCONSUlT este participarea la proiectul primei rafinarii vietnameze de prelucrare a titeiului, care se construieste acum in aceasta tara.
PETROVIETNAM a contractat serviciile Petroconsult pentru trainingul specialistilor care vor acoperi pozitii cheie la viitoarea rafinarie din Dung Quat, provincia Quang Ngai, dar si pentru a superviza instruirea intregului personal care va fi angajat la rafinarie – ingineri si tehnicieni. In cadrul acestui contract in valoare de 12,7 milione dolari,, Petroconsult este Contractor pentru Servicii de Training, Operare si Intretinere, pe o durata de 3 ani. Partea de contract referitoare la training a fost deja incheiata cu succes. Rafinaria din Dung Quat reprezinta o investitie de 2,5 miliarde dolari si va avea o capacitate de prelucrare de 6,5 milioane tone de titei pe an.
PETROCONSULT este autorizată de către Lloyd’s Register Quality Assurance pentru Project management, proiectare, comerţ, servicii şi activităţi asociate, inclusiv training, pentru rafinării, instalaţii chimice şi petrochimic, în conformitate cu ISO 9001: 1994, apoi cu ISO 9001: 2000, iar mai recent cu ISO 9001: 2001.
Domenii de activitate:
» Educatie
»  Training
»  Cultura
»  Arta
» Inginerie
» Operatiuni
»  Import-Export
» Petrochimie
»  Petrol si Gaze
» Proiectare industriala
2. Contact firma 
Judet: Prahova
Localitate: Ploiesti
Adresa: Str. Diligentei, 18
Telefon: 0244-511935
Fax: 0244-511627
Email: petroconsult@petroconsult.ro
Web:
3. Date fiscale 
Cod fiscal: R1364867
Nr. Reg. Comert: J29/779/1991
4. Persoana de contact 
Nume: Florin NICOLAESCU
Functie: Inginer, Dept. Tehnic
5. Oferte de munca 
5.1 PERSONAL CALIFICAT - JOBURI IN STRAINATATE
PETROCONSULT Ploiesti, www.petroconsult.ro, petroconsult@petroconsult.ro, cautã personal calificat, ingineri/maistri si operatori: process, mecanic, electric, ATM, HSE, QA/QC - pentru lucrãri în strãinãtate.
6. Oferte de produse 
Aceasta firma nu are oferte de produse introduse!
nFIRME.ro - Promovare Gratuita

Club Sportiv Municipal Ploiesti -  Sah.FirmePloiesti.ro
» Publicitate
Reclama Firme Ploiesti
Reclama Firme Ploiesti
Reclama Firme Ploiesti
Reclama Firme Ploiesti
Reclama Firme Ploiesti
Prima pagina | Inscriere firma | Termeni si conditii | Contact | Parteneri
Copyright © EMINET, 2015. All Rights Reserved
SEO Romania